SATURNINO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 15 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Saturnino. Meer weten? Ontdek meer

8 nov 2022 om 19:56 Smaak is heerlijk alleen jammer dat de pizza’s koud waren.
2 okt 2022 om 16:31 Na ander half uur wachte. Vraagt eigenaar mijn eigen bestelling te annuleren. Omdat ze het niet waar kunnen maken alles netjes en op tijd te kunnen leveren. Puntje bij paaltje besteld en verkeerd bestelling ontvangen. Nooit meer!
6 jul 2022 om 19:15 Perfect bezorgd
21 feb 2022 om 20:20 it took longer than 90 min... 120 to be precise i hope we get our money back. the restaurant told me there is no delivery coming when we called after an hour he didnt know why. so the pizza is cold.
29 jan 2022 om 21:12 It was amazing!! Best pizza;s in town!
11 dec 2021 om 19:31 Guys, dont waste you money on the food and the service. I had a terrible experience. Never ever.
5 nov 2021 om 22:08 Het eten was lekker, alleen had ik niet verwacht dat het eten 25 minuten te laat aan zou komen aangezien ik 3 uur van tevoren besteld heb.
7 okt 2021 om 21:46 Lekkere pizza, beter dan van veel afhaalrestaurant. Snelle bezorging.
13 aug 2021 om 23:40 Pizza was okay, kon alleen de extra bestelde prosciutto niet vinden. Wel heerlijk veel ansjovis!
9 jun 2021 om 11:39 Buonissimo come sempre!